Axo Finans

Om du är i behov av att låna mellan 5.000 - 600.000 kronor så kan Axo Finans vara rätt låneförmedlare för dig att vända dig till. Axo Finans fungerar som en traditionell låneförmedlare och hjälper dig att jämföra bankernas räntor, utan att det tas flera kreditupplysningar i ditt namn. Att ansöka om ett lån genom Axo Finans är helt förutsättningslöst och är inte bindande, utan allt Axo Finans gör är att hjälpa dig med att spara tid och slippa jämföra flera bankers räntor på egen hand. I och med att Axo Finans jämför över 10 andra bankers räntor så sätts räntan på ditt kommande lån individuellt, men varierar i regel mellan 2,95% - 24% och har en löptid mellan 1 - 15 år i form av avbetalning.

AXO Finans Ränta 2,95% - 24,00%.
Låna mellan 5.000 - 600.000 kr.
1 - 15 år.
Ansök

Krav för att låna av Axo Finans:

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Du måste ha en inkomst på minst 10.000 kronor per månad
  • Du ska helst vara fast anställd, ha ett vikariat, vara egen företagare eller pensionär
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller ha några aktiva skulder hos Kronofogden

Detta erbjuder Axo Finans:

  • Du kan lätt ansöka om lån genom Mobilt BankID
  • Du jämför över 19 låneerbjudanden och räntor genom en ansökan
  • Du får utbetalt inom 2 - 3 bankdagar

Låna upp till 600.000 kronor med Axo Finans

Axo Finans

Genom Axo Finans kan du låna 5.000 kronor, men också så mycket som 600.000 kronor - på bara några minuter. Själva låneprocessen går på några få enkla steg. Du börjar med att ange hur mycket du önskar låna och vilken återbetalningstid som du önskar. Därefter signerar du din ansökan med Mobilt BankID - och efter några minuter så har du ett gäng förslag att gå igenom. Riktigt enklare än så blir det sällan att ta ett smidigt och enkelt lån. I och med att Axo Finans jämför flera andra bankers räntor och erbjudanden åt dig så hamnar du i en situation där flera olika banker vill ha just dig som kund. Det resulterar i en konkurrens kring dig och ditt intresse av att ta ett lån som gör att du i många fall kan få en betydligt lägre ränta genom att använda dig av en låneförmedlare såsom Axo Finans. Använd den möjligheten, den kan spara dig många tusenlappar varje år - inte minst om du är ute efter att låna större summor!

Vanliga frågor om Axo Finans

Är det gratis att ansöka om lån? Ja - att genomföra själva ansökan och anmäla ditt intresse för lån är helt kostnadsfritt och går bara på några få minuter. Du gör det lätt och smidigt med telefonen och får efter bara några minuter ett gäng förslag på banker som är beredda att låna ut pengar till dig. Du signerar inget låneavtal genom att ansöka om lån hos Axo Finans, utan det gör du först när du fått och godkänt ett låneerbjudande genom någon bank som Axo Finans har rekommenderat dig.

Tas det UC? Ja, att ansöka om lån genom Axo Finans innebär att det görs en kreditkoll på dig genom Upplysningscentralen (UC). Om du är ute efter en långivare som inte kräver UC så finns det gott om sådana. Läs gärna mer om att låna utan UC om du har flera befintliga kreditkollar gjorda på dig och inte klarar av ytterligare en.

Har Axo Finans någon uppläggningsavgift? Ja, och uppläggningsavgiften fungerar i stora drag som den avgift du betalar för att få lånen sammanställda. Axo Finans debiterar 600 kronor i uppläggningsavgift för den service som dom erbjuder dig som låntagare. Uppläggningsavgiften debiteras först då du signerar ett låneavtal och utgår inte för att bara anmäla ditt intresse för lån.

Finns det utbetalning på helger? Dessvärre erbjuder Axo Finans inte lån som utbetalas på helger, även om det finns flera andra långivare som gör det. Läs gärna mer om snabblån om du inte har möjlighet att vänta i mellan 2 - 3 arbetsdagar som är den tid Axo Finans i regel tar på sig för att betala ut ditt lån.

Vilka låneformer erbjuds? Axo Finans erbjuder i regel traditionella privatlån till dig som låntagare, även om det när det handlar om mindre belopp om exempelvis 15.000 kronor kan framstå som ett snabblån. Men det gör det alltså i själva verket inte. Axo Finans hjälper dig med att ta privatlån och samla lån.

Recension av Axo Finans

Det finns ett par centrala anledningar för dig att välja att låna pengar av just Axo Finans. Av alla banker som vi jämfört (och tro oss, det är många) så är Axo Finans en av dom låneförmedlare som erbjuder dom absolut snabbaste beskeden gällande om du får ta lånet eller inte. Många andra långivare eller låneförmedlare kan ta ganska lång tid på sig att definiera huruvida du är kreditvärdig eller inte, medans Axo Finans jobbar på det exakta motsatta sättet. Dom ställer tydliga krav på dig som låntagare så att du redan vid första ansökan kan känna till vad det är som gäller och vad det är som krävs för att du ska kunna skriva på ett lån genom Axo Finans. Axo Finans har mycket höga betyg i recensioner som finns att läsa hos Trustpilot där Axo Finans fått betyget Utmärkt och hela 96% av kunderna som lånat genom Axo Finans tycker i sina omdömen att Axo som låneförmedlare är Utmärkt eller Bra. Det är få förunnat i lånebranschen, tro oss som kan!

I och med att Axo Finans erbjuder så pass varierande belopp till dig som låntagare, mellan 5.000 - 600.000 kronor, så sätter vi på Ta-Lån.com betyget 4 av 5 på Axo Finans som låneförmedlare i vår recension. Det som hade kunnat vara bättre hade varit att det erbjöds utbetalningar av lånet på helger, att det inte togs någon kreditkoll hos UC eller att det inte skulle krävas att du var fri från betalningsanmärkningar. I övrigt är Axo Finans en erfaren och seriös låneförmedlare som vi definitivt skulle sätta vår tillit till om vi var i din sits och sökte ett mindre eller större lån oavsett anledning.

AXO Finans Ränta 2,95% - 24,00%.
Låna mellan 5.000 - 600.000 kr.
1 - 15 år.
Ansök