Bank Norwegian - recension och omdöme

Bank Norwegian är en bank som erbjuder privatpersoner privatlån, kreditkort och sparkonton. Vi kommer att gå igenom bankens verksamhet och titta lite närmare på vad dom har att erbjuda. Banken ägs av koncernen Norwegian Finans Holdings ASA och är bland dom största långivaren i norden. Bank Norwegian har fått väldigt bra cred för sin kundsupport och sin enkla internetbank. Eftersom Bank Norwegian har väldigt få kontor så är det viktigt att dom har bra hemsida så dom har lagt mycket fokus där för att bemöta kundernas krav. Bank Norwegians kreditkort är idag ett av dom vanligaste kreditkorten över 900 000 personer använder deras kreditkort. Du kan läsa mer om fördelarna med att ha ett Bank Norwegian kreditkort. Men dom erbjuder även lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor vilket dom är ensamma med att erbjuda. Just nu finns det faktiskt ingen annan bank som erbjuder ett så högt belopp utan säkerhet.

Bank Norwegian Ränta 6,99% - 29.27%
Ansök

Bank Norwegian erbjuder:

  • Lån från 5 000 - 600 000 kronor.
  • Ränta från 6.99% till 22.49%.
  • 1 - 15 år återbetalningstid.
  • Enkelt och lättanvändlig internetbank.

Krav för att låna av Bank Norwegian:

  • Minst 18 år gammal.
  • Folkbokförd i Sverige i minst 3 år.
  • Inga betalningsanmärkningar eller Kronofogden.
Bank Norwegian omdöme

Låna mellan 5 000 - 600 000 kronor hos Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder lån utan säkerhet till dig som vill. Det betyder att det inte är med någon bil eller bostad i lånet så du slipper allt krångel med det. Det är ett så kallat privatlån som du kan göra vad du vill med. Bank Norwegian lägger ingen större vikt i vad du ska ha pengarna till du får göra vad du vill så lägga du sköter dina betalningar till Bank Norwegian. Så du kan välja mellan att bara låna 5 000 kronor till hela 600 000 kronor så du kan välja helt fritt. Vad du får för ränta beror på din kreditvärdighet ju bättre kreditvärdighet du har desto lägre ränta får du. Så det är väldigt att du har en god kreditvärdighet när du söker lån får du får du bättre villkor som ger dig lägre räntekostnad. Du kan låna mer om du har en bra kreditvärdighet så det kan vara bra att förbättra den för att få möjlighet att låna mer hos Bank Norwegian.

Du kan också beställa hem ett Bank Norwegian kort. Där har du faktiskt möjlighet att utnyttja en kredit upp till 100 000 kronor om du behöver. Du kan enkelt få tillgång till pengar om något skulle hända då kan det vara smart att ta ett snabbt lån hos Bank Norwegian för att sedan betala tillbaka lånet när du får in lite pengar.

Idag har Bank Norwegian vuxit till en av dom större bankerna i Sverige dom har idag över 1.5 miljoner kunder i norden och Sverige och Norge har dom störst verksamhet i. Sedan star 2007 började dom i Norge men dom märkte rätt snabbt att dom kunde erbjuda kunder vad dom ville ha så dom gick vidare till Sverige rätt snabbt och sedan dess har vi varit frälsta utav deras lån utan säkerhet och speciellt deras kreditkort som är bland dom bästa som finns idag och är helt utan årsavgift.

Bank Norwegian Ränta 6,99% - 29.27%
Ansök

Fördelar att låna av Bank Norwegian

Du får en väldigt bra helhetslösning hos Bank Norwegian dom kan erbjuda dig lån utan säkerhet, sparkonton och kreditkort med försäkringar. Du behöver inte använda alla deras tjänster men välj dom som du gillar och tycker om.

Snabb utbetalning på deras lån och god möjlighet att få låna upp till 600 000 kronor helt utan säkerhet. Räntan är något hög jämfört med andra banker men det kan det vara värt för att få tillgång till dessa höga lån utan säkerhet. Du kan även välja att utöka ditt lån när du väl är kund hos Bank Norwegian på så sätt slipper du ansöka om nylån.

Sparkonto utan kostnad erbjuds för dom som vill spara lite pengar med en ränta. Helt fria insättningar och uttag. Ett uttag får du ut på ditt konto redan samma dag som du begär.

Bank Norwegian kort får du en mängd olika försäkringar och förmåner. Du samlar poäng som du sedan kan få gratis resa med via norwegian. Detta kort har eller ingen årsavgift och kostar inte heller att beställa hem ett. Du kan även använda en kredit eller ett lån på upp till 100 000 kronor om du skulle behöva pengar akut. Ett Bank Norwegian kort passar väldigt bra till dig som gillar att resa och samla poäng.

Vi ger Bank Norwegian betyget 3.5 av 5

Det vi gillar med Bank Norwegian är deras helhetslösning, att du kan ha allt samlat hos dom. Dom blir din privata bank. Det är många som har en stor bank som Nordea eller Swedbank där har man sitt lönekonto och sen har man exempel Bank Norwegian som bank när det behövs lån, kreditkort eller ett sparkonto. Enkel och lättanvändlig hemsida och låga avgifter är två andra fördelar med Bank Norwegian. Men lite högre ränta och dåliga öppettider hos kundservice gör deras betyg sänks något. Men annars så är Bank Norwegian en trevlig och bra bank att ha och göra med. Ska man låna stora summor utan säkerhet bör man välja Bank Norwegian för det är ingen annan bank som erbjuder så pass höga belopp.

Vanliga frågor om Bank Norwegian

Hur lång tid tar det att få ett lån utbetalt från Bank Norwegian? Efter du har gjort ansökan och signeringen är klar så kan du få pengarna till ditt konto redan samma dag. Men om du gör ansökan på eftermiddagen så kommer du få pengarna nästa bankdag.

Om jag redan har lån hos Bank Norwegian kan jag du utöka lånet? Ja det går enkelt att fixa. Om du skulle behöva lite mer pengar kan du alltid utöka lånet om du redan har ett befintligt lån hos Bank Norwegian då slipper du ta ett nytt lån.

Får jag bättre lånevillkor om jag tar med en medsökande på lånet? Ja det brukar nästan alltid ge lägre ränta om du tar med en medsökande på lånet. Det brukar alltid vara uppskattat från banken och du kommer får mycket bättre ränta om du kan göra det.

Om dom inte har något kontor i min stad kan jag då ringa dom? Ja du kan antingen ringa till deras kundtjänst eller så kan du skicka ett mail. Du ringer till dom på 0770-457766 och deras mail till kundtjänsten är post@banknorwegain.se du väljer det alternativet som passar dig bäst.

Bank Norwegian Ränta 6,99% - 29.27%
Ansök

Sparkonto hos Bank Norwegian

När du är kund hos Bank Norwegian kan du starta upp ett sparkonto hos dom. Det är enkelt och bra att ha om man vill få lite ränta på sina pengar som man sparar. Hos Bank Norwegian sparkonto omfattas du av den Norska statliga insättningsgarantin så det är väldigt säkert att spara hos Bank Norwegian. Du skapar ett konto via Bank Norwegian hemsida helt utan avgifter eller kostnader. Du kan sätta in helt fritt och det är heller inga problem att göra uttag från Bank Norwegian sparkonto. Notera att den Norska insättningsgarantin är upp till 2 000 000 kronor och inte 1 000 000 som i Sverige så du kan spara mycket mer i Norge med insättningsgarantin.

Krävs e-legitimering eller Mobilt BankID för att bli kund hos Bank Norwegian?

Ska du starta upp ett sparkonto, ta ett lån eller om du ska ansöka om ett kreditkort då behöver du Mobilt BankID. Eftersom Bank Norwegian inte har några kontor så måste du kunna legitimera dig digitalt. Men du behöver bara Mobilt BankID så det är inga problem.