Credway

Credway är en Svensk konsumentbank som har varit verksamma sedan 2006. Dom har över 400 000 kunder och har öppet varje dag, året om. Hos Credway kan man låna mellan 1 000 - 30 000 kronor så det är små krediter. Credway har även fått högsta betyg från kreditföretaget soliditet som är Europas största kreditvärderingsföretag vilket tyder på att Credway är ekonomiskt stabilt företag att låna pengar av. Man lånar enkelt hos Credway och det kan man både göra via mobilen och vid datorn. Återbetalningstiden är kort och det är alltid samma månadsränta och den ligger på 2.17% och den är samma för alla. Credway passar bra till dig som har akut behov av pengar och behöver snabbt utbetalt till ditt konto utan höga uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter. Många letar ofta efter lån som man kan få utan att det tas någon UC. Det erbjuder Credway ansöker man hos dom tar ingen UC det tillkommer heller inte någon kostnad för att göra en ansökan hos Credway.

Credway Ränta 2.17%.
Låna mellan 1.000 - 30.000 kr.
Ansök

Credway erbjuder:

  • Månadsränta från 2.17%
  • Låna mellan 1 000 - 30 000 kronor
  • Lån utan UC
  • Lån även om man har betalningsanmärkningar
  • Prisgaranti till alla kunder
  • Utbetalning inom 1 timme

Krav för att låna av Credway:

  • Minst 18 år
  • Kräver någon form av anställning
  • BankID
Vårt omdöme av Credway är helt opartiskt och utlovar alltid fullständig självständighet i våra recensioner. Det går inte att, som bank eller långivare, erbjudas ett bättre betyg än det vi själva finner skäligt. Om du är osäker på vilken långivare du ska välja kan du alltid läsa våra recensioner av långivare för att säkerställa att du väljer rätt.

Omdöme av Credway

Credway omdöme

När man skapar ett konto hos Credway får man möjlighet att använda deras kredit på mellan 1 000 kronor till 30 000 kronor. Man får du välja vilken återbetalningstid man vill ha mellan 5 till 72 månader alltså ett halvår upp till 6 år som högst. Vi från Ta-lån rekommenderar att man väljer en så kort återbetalningstid som möjlighet för att på så sätt få en lägre räntekostnad på sitt lån. En av dom största fördelarna med Credway är att det inte tillkommer någon avgift för uppläggning, aviva, startavgift eller någon annan dold kostnad det enda som man betalar är just räntan och det ligger förhållandevis lågt på 2.17% per månad vilket inte är mycket om man ansöker om en liten kredit på några månader. Det tas heller ingen UC när man gör en ansökan hos Credway så man behåller sin kreditvärdighet. Det är vanligt att man behöver lite akuta pengar då är det skönt att få sitt en snabb kredit beviljat redan efter en timme, när det handlar om dessa små krediter är det onödigt att ta en UC och det är just därför Credway har valt att inte ta en för att man ska slippa allt krångel med UC.

Det går enkelt att höja sin kreditgräns om man vill ha tillgång till mer pengar. Det gör man i appen under mina sidor eller via deras hemsida på webben. Man kan max öka sin kredit upp till 30 000 kronor. Vill man ha mer pengar än så får man kontakta banken själv för att höja beloppet ännu mer, men då krävs en manuell prövning.

Credway Ränta 2.17%.
Låna mellan 1.000 - 30.000 kr.
Ansök

Vanliga frågor om Credway

Vad har Credway för öppettider?

Credway har öppet på vardagar mellan 07:00 - 21:00 och på helger 10:00 - 18:00 det är under dessa tider man kan få sitt lån beviljat.

Krävs det någon taxerad inkomst för att få lån utav Credway?

Nej, det finns inga lägsta krav på taxerad inkomst men man måste ändå ha någon form av anställning för att få lån beviljat från Credway.

Jag har betalningsanmärkning får jag låna ändå?

Ja även fast man har betalningsanmärkningar får man låna. Man får även samma ränta på 2.17% per månad så Credway är riktigt bra för privatpersoner med betalningssäkringar.

Finns det låneskydd att lägga till hos Credway?

Ja, Credway erbjuder ett låneskydd till alla som vill. Det skyddet hjälper dig om man skulle bli sjukskriven, arbetslös eller dödsfall så vill man ha lite extra säkerhet så är det ett bra tillägg att lägga till hos Credway.

Credway Ränta 2.17%.
Låna mellan 1.000 - 30.000 kr.
Ansök

Fördelar med Credway

Blir man i akut behov av pengar är det väldigt viktigt att man får snabb utbetalning, detta kan Credway erbjuda till alla. Från ansökan skickas in får man pengar till kontot redan efter en timme.

Credway erbjuder krediter helt utan UC. Nu slipper man försämra sin kreditvärdighet över ett litet kreditlån. Credway hämtar sin information hos bisnode ab istället. Det är heller inga krav på din lön så om man jobbar deltid eller bara då och då går det fortfarande att få lån av Credway och det är just när man jobbar deltid som man behöver lite extra pengar för att få vardagen att gå runt.

Pengar utbetalda även fast man har betalningsanmärkning. Detta gör att även för personer som har sämre kreditvärdighet får lån och det bästa av allt är att man får samma ränta om alla andra.

Många banker som erbjuder snabblån tar ut höga avgifter såsom uppläggningsavgift och startavgift eller aviva avgifter men det har Credway helt tagit bort så nu finns det inga dolda avgifter när man tar lån av dom. Det enda som kostar är ränta.

Förhållandevis låg ränta. En månadsränta på 2.17% är riktigt lågt, har du en kredit på exempelvis 3 månader blir det bara 6% i ränta vilket är väldigt lågt jämfört med andra bankers räntor. Alla erbjuds samma ränta också vilket är väldigt bekvämt.

Vi ger Credway betyget 5 av 5

Enligt vårt omdöme av Credway får dom faktiskt högsta betyg. Med motiveringen att Credway är det bästa alternativet för dig som vill få tillgång till snabba pengar. Låga krav, låg ränta och lån utan UC är tre riktigt bra förutsättningar för en bank och alla dessa tre krav klarar Credway. Sedan tillkommer inte heller någon dold avgift vilket är väldigt ovanligt när det handlar om snabblån och krediter. Dom har till och med snabba uttag. Den enda nackdelen Credway är att deras kundtjänst och support har dåliga öppettider på helgerna och det är ofta då man vill få lite extra pengar. Men annars är det en riktigt schysst bank som är enkelt att förstå och använda.

Credway Ränta 2.17%.
Låna mellan 1.000 - 30.000 kr.
Ansök