Omdöme av Freedom Finance

Freedom Finance Ränta 3,60% - 19,74%.
Låna mellan 5.000 - 600.000 kr.
Ansök

Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför och recenserar över 25 banker och låter dig få ett erbjudande från varje bank utan att det tas lika många UC på dig - allt samlas under ett och samma tak och det är bara en UC som tas på dig. I vår recension, vårt omdöme och i det betyg vi ger så tar vi in alla faktorer som rör Freedom Finance som låneförmedlare och vad dom erbjuder sig som låntagare. Freedom Finance fungerar som en låneportal som sammanställer flera andra bankers låneerbjudanden - vilket betyder att Freedom Finance själva inte är en bank, utan som vi tidigare varit inne på fungerar som en låneportal, likt oss på Ta-Lån.com. Freedom Finance förmedlar lån mellan 5.000 kr - 600.000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1 - 15 år och att ansöka om ett lån hos Freedom tar inte mer än 2 minuter. Freedom Finance samarbetar med banker som SEB, Ikano Bank, Bank Norwegian, Santander, Wasa Kredit, Forex Bank och Marginalen bank - tillsammans med över 25 andra banker, bland andra Remember.

Fördelen med att ansöka om lån genom Freedom Finance är att du erbjuds lån från flera långivare utan att du behöver ansöka om lån hos varje långivare. På så sätt undviker du att det tas flera UC på ditt namn, vilket innebär att du inte behöver riskera din kreditvärdighet. Långivarna som Freedom Finance samarbetar med är flexibla och gör alltid en individuell bedömning på din låneansökan vilket gör att du har en stor chans att få lån genom Freedom Finance. Även räntan på lånet anpassas individuellt och baseras i regel på vilket återbetalningstid du efterfrågar, men också din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. En annan fördel med att ansöka om lån genom Freedom Finance är att det enbart tas en UC på din låneansökan. Det innebär att du bibehåller din kreditvärdighet och riskerar inte att den försämras över tid.

Låna mellan 5000 - 600 000 kronor hos Freedom Finance

Oavsett om du söker ett mindre lån på 5 000 kronor eller ett större privatlån Freedom Finance Omdömepå upp till 600 000 kronor så kan Freedom Finance hjälpa dig att hitta den långivare som erbjuder dig som låntagare den bäst tänkbara räntan för just dig och din situation. Som låneförmedlare sedan 1999 har Freedom Finance hjälp över en miljon kunder att ta lån vilket är ett gott tecken på hur säkert och enkelt det är att låna genom Freedom Finance.

Likt många andra låneförmedlare ger Freedom Finance dig möjligheten att ansöka om flera lån i en och samma ansökan, utan att det tas flera UC på ditt namn. Genom att låna pengar genom Freedom Finance så undviker du att det tas flera UC i ditt namn, vilket i sin tur gör att du bibehåller din kreditvärdighet och således har möjlighet att ta flera lån framöver utan att du behöver oroa dig för att du inte får ta fler lån på grund av att Upplysningscentralen ser för många UC i ditt namn.

Freedom Finance erbjuder:

Krav för att låna av Freedom Finance:

Vanliga frågor om Freedom Finance

Vilken ränta erbjuder Freedom Finance? Räntan som erbjuds av dom banker som Freedom Finance samarbetar med varierar och sätts individuellt utifrån din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. Ju bättre kreditvärdighet du har - ju lägre ränta erbjuds du.

Är det säkert att låna av Freedom Finance? Ja, det är helt säkert att låna pengar av Freedom. Freedom Finance har förmedlat över en miljon lån till över en miljon nöjda kunder som fått utmärkt hjälp när man ska fatta ett av livets största beslut. Det kan räcka med att läsa vår recension och vårt omdöme av Freedom Finance - men om du inte tror oss kan du läsa kundernas betyg av Freedom som låneförmedlare.

Tas det UC när man lånar av Freedom? Ja, det tas UC när du lånar av Freedom Finance. Men lyckligtvis tas det bara en UC trots att du genom att ansöka om ett lån hos Freedom enbart en UC - istället för att det tas en av varje bank du söker hos.

Vi ger Freedom Finance betyget 4 av 5

Freedom Finance är helhetsmässigt en bra låneförmedlare som har kapaciteten att erbjuda båda små och stora lån genom att jämföra över 25 olika långivare i en och samma låneansökan. Freedom är kända för att erbjuda låga räntor och ge snabba besked på huruvida du får lånet eller inte vilket gör Freedom till en bra låneförmedlare. Den enda nackdelen med Freedom Finance är att det trots allt tas en UC på dig, vilket gör att vi ger Freedom Finance betyger 4 av 5 som låneförmedlare.