Marginalen Bank omdöme

Marginalen Bank är en renodlad privatlån- och lånebank som erbjuder dig som privatperson finansiella tjänster. Banken har sitt huvudkontor i stockholm och har över 600 anställda över hela Sverige och har varit verksam sedan 1978. Marginalen Bank är känd för sina privatlån där har man fått beröm för sina låga räntor och har idag över 200 000 kunder i Sverige. Marginalen erbjuder attraktiva privatlån från 25 000 till 350 000 kronor, och en återbetalningstid på mellan 2-12 år helt upp till dig. Marginalen Bank erbjuder även populära kreditkort så som Marginalen Traveller och Marginalen Gold. Sedan finns det även bolån som erbjuds till dig som behöver lån till bostad vilket du kan läsa om i vårt omdöme och vår recension. Du kan med bolån från Marginalen låna från 150 000 till 10 000 000 kronor, helt beroende på hur mycket du är behov av att låna.

Marginalen Bank Ränta 3,50% - 18,95%.
Låna mellan 25.000 - 350.000 kr.
1 - 15 år.
Ansök

Marginalen Bank är en högst digitaliserad bank som erbjuder dig alla deras tjänster på nätet. Det blir bättre transparens för dig som kund och även billigare då Marginalen Bank kan kapa kostnader för att dom inte behöver fler lokaler, personal och så vidare. Det finns endast ett konto är är ligger i stockholm. Men eftersom det är en digitaliserad bank så krävs att man kan legitimera sig med bankid eller annan e-legitimering. Till dig som har betalningsanmärkningar kan även få låna hos Marginalen Bank, då finns omstartslånet till dig.

Marginalen Bank erbjuder:

  • Privatlån mellan 25 000 till 350 000 kronor
  • Ränta mellan 3.5% till 18.95%
  • Omstartslån för dig som betalningsanmärkningar
  • Kreditkort och bolån
  • Enkelt och tydlig hemsida

Krav för att låna av Marginalen Bank:

  • Minst 20 år gammal
  • Årsinkomst på 150 000 kronor
  • E-legitimering med som BankID

Låna mellan 25 000 - 350 000 kronor utan säkerhet

Marginalen Bank

Oavsett om du vill låna ett mindre belopp som 25 000 kronor eller ett större belopp upp till 350 000 så kan du låna hos Marginalen Bank utan säkerhet. När du ansöker om ett privatlån hos Marginalen Bank så är det viktigt att du har en så bra kreditvärdighet som möjligt eftersom du får bättre ränta om du har en bra kreditvärdighet. Får du en lägre ränta kommer den totala kostnaden för lånet att sjunka och det är en av dom viktigaste variablerna när man ska låna pengar. Så det är därför det är så viktigt att ha en god kreditvärdighet när man ska låna pengar.

Vanliga frågor om Marginalen Bank

Hur lång tid tar det att få ett lån utbetalas från Marginalen Bank? När det är privatlån tar det mellan 1-3 dagar så får man pengarna till ditt konto. När det gäller bolån eller omstartslånet tar det lite längre tid men det är för att det handlar om lite större belopp.

Finns det låneskydd till mitt privatlån? Ja, man kan alltid ansöka om ett låneskydd som hjälper dig som du skulle bli sjuk eller arbetslös. Skulle det hända hjälper Marginalen Bank att betala ditt lån tills du har blivit frisk eller fått ett nytt arbete.

Om jag får tillgång till lite extra pengar kan jag då extraamortera? Ja, du har alltid möjligt att extraamortera om du har möjlighet att göra det, det kan du göra på alla Marginalen Bank lånen. Privatlån, bolån, kreditkorten och omstartslånet.

Om jag inte har någon fast inkomst idag kan jag söka ändå? Om man tar med en medsökande som uppfyller kraven kan man absolut göra en ansökan hos Marginalen Bank.

Marginalen Banks omstartslån

Omstartslånet är utformat till dig som har betalningsanmärkningar så du kan lösa dina dyra skulder till ett lån större lån med lägre ränta. Men det finns lite krav att man så få kunna använda omstartslånet av Marginalen Bank.

Marginalen Bank Ränta 3,50% - 18,95%.
Låna mellan 25.000 - 350.000 kr.
1 - 15 år.
Ansök
Räntan för omstartslånet är från 3.5 % och du kan låna från 150 000 kronor, hur mycket du kan låna beror på din betalningsförmåga och hur bra kreditvärdighet du har. Sen kommer även din bostad att påverka hur mycket du får låna och vilken ränta du får. Har du en villa måste den vara värd minst 500 000 kronor och om du har en bostadsrätt så måste den vara värd 250 000 kronor. Men du måste inte ha en bostad för att kunna använda dig av omstartslånet du kan använda det om du ska ta bolån. Så omstartslånet går ut på att hjälpa personer med betalningsanmärkningar att få ett lån med en vettig ränta, så man kan samla alla dyra krediter till ett ställda så man får lite ordning och reda på sin privatekonomi.

Fördelar med Marginalen Bank

1. Är en av dom bästa bankerna när det kommer ditt privatlån och krediter. Du får riktigt låg ränta så du kan lägga pengar på annat istället för räntekostnader. Du har även goda förmåner som låneskydd god service dygnet runt.

2. Omstartslånet för dig som har betalningsanmärkningar. Hjälper dig att få en vettig ränta och lägga in din bostad som säkerhet eller om du behöver pengar till en bostad går det även att låna till en trots betalningsanmärkningar.

3. Digitaliserad bank. Mindre kostnader för banken leder till mer pengar till dig som är kund. Det är även en lätthanterlig bank som är välkänd i Sverige och har bedrivit verksamhet i över 40 år.

Vi ger Marginalen Bank betyget 3.5 av 5

Med motiveringen att Marginalen Bank erbjuder sina kunder en riktigt bra helhetslösning från privatlån, kreditkort till omstartslån. Just omstartslånet är riktigt bra för alla som har betalningsanmärkningar, du erbjuds marknadens lägsta ränta det går inte att få en ränta från 3.5% om du har betalningsanmärkningar. Du erbjuds även stora belopp när du ansöker om omstartslånet från 150 000 kronor. Där får Marginalen Bank många pluspoäng, vi tror att många som har betalningsanmärkningar kommer att uppskatta omstartslånet. Dom har även riktigt bra kreditkort och privatlån med väldigt låga kostnader speciellt omtyckta är deras privatlån som har väldigt bra ränta. Tyvärr så är dom vanliga bolånen lite för hög ränta så det drar ner betyget. Men är du ute efter ett privatlån eller om du har betalningsanmärkning bör du absolut kolla in Marginalen Bank.

Marginalen Bank Ränta 3,50% - 18,95%.
Låna mellan 25.000 - 350.000 kr.
1 - 15 år.
Ansök