Omdöme av MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner att förhandla ner sin ränta eller om man ska ta nya lån. MyLoan är som sagt en låneförmedlare som samarbetar med 25 stycken olika långivare. Så när du söker på ett lån hos MyLoan får du svar från samtliga 25 banker inom 24 timmar. Detta gör att du får det lägsta möjliga räntan. Eftersom alla dessa 25 banker kommer att konkurrera om dig som kund vilket resulterar i att du får den absolut lägsta räntan. MyLoan har hjälp över 300 000 Svenska med att få ner sin ränta på sina lån. Ansökan via MyLoan är helt kostnadsfri och det tar endast en kreditupplysning trots att du får svar från 25 olika banker. Det är även helt kostnadsfritt att ansöka hos MyLoan. Det går även bra att ta nya lån hos MyLoan om du skulle behöva lite pengar för resa, renovering eller en ny bil.

MyLoan Ränta 2,95% - 35,70%.
Låna mellan 10.000 - 500.000 kr.
2 - 15 år.
Ansök

MyLoan är bland Sveriges största låneförmedlare och omsatte över 100 miljoner förra året. Verksamheten är godkänd av finansinspektionen och har tillstånd att driva låne och försäkringsförmedling.


MyLoan erbjuder:

Krav för att låna av MyLoan:

Låna mellan 5 000 - 500 000 kronor hos MyLoan

När du gör en ansöka hos MyLoan har du välja helt själv hur mycket pengar du vill ha - bara det är mellan 5 000 och 500 000 kronor. När du ansöker om lånMyLoan omdöme är det också viktigt att tänka på hur lång återbetalningstid man ska ha. Du kan välja mellan 1-15 år när du ansöker hos MyLoan. Viktigt att tänka på är att det är mer förmånligt att ansöka om ett lån med så kort återbetalningstid som möjligt det kommer då blir lägre räntekostnad än om du hade valt samma belopp fast på en längre återbetalningstid och eftersom räntekostnaden är det viktigaste att hålla koll på när man lånar är det bra om man håller den så låg som möjligt.

Likt många andra låneförmedlare tar MyLoan endast en UC när du gör en ansökan så du behåller din kreditvärdighet vilket är väldigt viktigt om du ska ansöka om lån i framtiden. Dock så försvinner en UC efter ett år så det är inge större problem. Och bankerna ser redan efter 3 månader om du tog lånet eller inte så då kan man säga att din UC försvinner för bankernas del redan efter 3 månader.

Fördelar med MyLoan

Den största fördelen med MyLoan är att du får svar från 25 olika banker och det tas endast en UC. Så du kommer få den absolut lägsta ränta. Annas skulle du vara tvungen att ansöka hos alla banker själv och då tas en UC efter varje ansökan det hela kommer att sluta med att du har 25 UC i ditt namn vilket inte är ultimat för din kreditvärdighet.

Snabba svar från bankerna. inom 24 timmar får du svar och många utav dessa 25 banker svarar redan efter någon minut så håll koll på din mail och sms efter du har ansökt många banker är väldigt snabba. Det är sen väldigt lätt att se vilken bank som erbjuder dig lägst ränta. Såklart går du vidare med den bank som har erbjudit dig lägst ränta.

Kostnadsfri jämförelse. Att ansöka hos MyLoan kostar ingen och det tillkommer heller inga avgifter.

Sparar pengar på att jämföra räntan. När du gör en ansökan hos MyLoan och får en jämförelse om din ränta på ditt lån. Det är då högst troligt att du kommer hitta en annan bank som erbjuder mycket lägre ränta. Du kan även samla dyra krediter och smålån när du ändå gör en jämförelse. Det är ju bättre att ha ett större lån än att ha flera små. Det brukar nästa alltid löna sig att ha ett större. Som du samlar lån kan du spara pengar via MyLoan.

Bättre koll på din privatekonomi om du samlar dina lån hos MyLoan. Ibland kan det kännas jobbigt och bökigt med alla små lån och flertalet krediter. Då är det mycket bättre att samla alla sina lån till ett via MyLoan Låga krav för att ansöka hos MyLoan. Det är mycket lägre krav hos MyLoan än vissa andra låneförmedlare.

Vanliga frågor om MyLoan

Hur lång tid tar ett att få mitt lån utbetalt från MyLoan? Från och med att du har signerat ditt lån så tar det endast 3 bankdagar att få ut pengarna till ditt konto. Ibland kan det gå mycket snabbare än så.

Vilka driver MyLoan? MyLoan är ett helägd dotterbolag till Insplanet AB som är börsnoterat på stockholmsbörsen. MyLoan har varit verksam sedan 2010 och är sitt huvudkontor i stockholm med ett hundratal anställda.

Kan jag ansöka om jag är föräldraledig? Ja det går absolut det är bara att ange din månadsinkomst som du får när du är föräldraledig. Det går även att ta med någon som medsökande dom denne är föräldraledig.

Kommer jag få fast eller rörlig ränta på mitt lån? Samtliga lån som MyLoan förmedlar har rörlig ränta. Det är faktiskt väldigt ovanligt att det fast ränta på privatlån. Men eftersom det är rörlig ränta så kan din ränta på ditt lån både gå upp och ner.

Vilka 25 banker samarbetar MyLoan med? Det kommer hela tiden nya och ibland så försvinner någon bank men i dagsläget är det dessa banker som samarbetar med MyLoan. Avida Finans, Bigbank, BlueStep bank, Collector bank, Credway, Euroloan, Forex bank, Goodcash, Ikano bank, Konsumentkredit, Lendify, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordnet, PayEx, Santander Consumer bank, SevenDay, Swedbank, Villabanken och Wasa kredit.

Du kommer få svar från alla dessa 25 banker när du ansöker hos MyLoan inom 24 timmar.

Vi ger MyLoan betyget 4 av 5

MyLoan erbjuder dig som vill ta nya lån eller samla ihop lån en bra helhetslösning. Men förhållandevis låga krav rankar MyLoan bra jämfört med andra långivare. MyLoan är kända för ge ut låga räntor och sin trevliga kundservice. Men enda nackdelen MyLoan har är att dom tar en uc när du ansöker hos dom. Men hade du ansökt till alla banker själv så hade du haft betydligt fler än en! Därför ger vi MyLoan 4 utav 5.