OPR Privatlån - recension

OPR Privatlån är en långivare som erbjuder dig att låna mellan 10.000 - 100.000 kronor till en återbetalningstid på mellan 1 - 5 år till en ränta på 29.9%. I vår recension av OPR som långivare kommer vi bedöma räntan i relation till återbetalningstiden och flexibiliteten hos banken när det kommer till lånekraven och UC - bland annat. I låneformen privatlån som erbjuds av OPR Privatlån kan man också räkna in den mer traditionella låneformen snabblån då dom flesta av dom lån som erbjuds av OPR är snabba lån och lägre belopp, såsom 15.000 kronor exempelvis. Genom att låna pengar hos OPR Privatlån så erbjuds du en mycket låg ränta om man jämför med andra lån som erbjuds av exempelvis banker såsom Mobillån där det istället handlar om en kontokredit istället för privatlån. Privatlån, inte minst hos OPR, gör att du i regel får en betydligt lägre ränta än om du skulle ta ett annat mindre lån.

OPR Privatlån Ränta 29,9%.
Låna mellan 10.000 - 100.000 kr.
1 - 5 år.
Ansök

Krav för att låna av OPR Privatlån

  • Du behöver ha en inkomst på minst 120.000 kronor per år (10.000 kr per månad).
  • Du behöver vara mellan 20 - 70 år.
  • Du får inte ha några aktiva betalningsanmärkningar.
  • Du måste ha Mobilt BankID för att signera låneavtalet.

OPR Privatlån erbjuder

  • Lån mellan 10.000 - 100.000 kronor.
  • Lån till en ränta på 29.9%.
  • Lån som betalas ut samma dag som du ansöker.
  • Lån på mellan 1 - 7 år i återbetalningstid.
  • Lån som hanteras av Upplysningscentralen.

Låna 10.000 - 100.000 kr av OPR

OPR Privatlån

En av dom absolut största fördelarna med att låna pengar av OPR Privatlån är att det är väldigt enkelt att få lånet beviljat. OPR Privatlån har betydligt högre lånebeviljandegrad än dom lite mer traditionella bankerna, så chansen att du får din låneansökan beviljad hos OPR givet att du inte har några betalningsanmärkningar är stor. Om du ansöker om ett lån innan klockan 13.15 så får du pengarna på ditt konto samma dag vilket gör att lån via OPR klassas som extremt snabba lån, men ändå inte ett snabblån. Dom avgifter som tillkommer när du lånar av OPR Privatlån är en aviavgift på 39 kronor, en uppläggningsavgift på 695 kr och en påminnelseavgift på 60 kronor givet att du inte betalar lånet i tid. Avi-avgiften går att bli av med givet att du betalar in genom bankgiro i tid - så den totala kostnaden för ditt lån genom OPR kan bli billigare än det som föreslås av banken, exklusive räntan på 29,9%. Om du är ute efter ett lån av en bank som inte debiterar massa fasta avgifter för ditt lån som inte är ränta eller effektiv ränta så föreslår vi att du tar en titt vårt omdöme av Ferratum Bank där inga fasta kostnader debiteras för lånet i sig - utöver den erbjudna räntan som banken erbjuder givetvis.

UC hos OPR Privatlån?

OPR Privatlån kommer att ta UC på din låneansökan för att säkerställa att du har den återbetalningsförmåga som önskas. Ofta talar man om att lån utan UC är att föredra, men i detta scenario med OPR tycker vi att ett privatlån som tar UC är bättre än ett snabbare lån som inte tar UC, helt enkelt med anledning av den ränta som erbjuds dig som låntagare av lån hos OPR Privatlån. Om du definitivt inte kan tänka dig ha en till UC i ditt namn så rekommenderar vi givetvis att du inte väljer OPR, men allt som oftast gör det mer skada än nytta att vara rädd för att det skickas en förfrågan till Upplysningscentralen.

OPR Privatlån Ränta 29,9%.
Låna mellan 10.000 - 100.000 kr.
1 - 5 år.
Ansök

Vanliga frågor om OPR Privatlån

Tar OPR UC? Ja, OPR Privatlån tar en UC-koll på din låneansökan.

Måste jag ha en inkomst? Ja, du behöver ha en fast inkomst på minst 120.000 kronor det senaste året och ha en fast anställning vid tillfället då väljer att låna pengarna.

Hur snabbt får jag pengarna? OPR Privatlån erbjuder lån som betalas ut samma dag givet att du lånar innan klockan 13.15 på vardagar. Om du inte hinner låna innan 13.15 så betalas dina pengar ut dagen därpå. Detta gör OPR till en aktör som erbjuder privatlån som fungerar som snabblån med snabba utbetalningar.

Är det tryggt att låna av OPR Privatlån? Ja, du kan känna dig helt trygg i att låna av OPR Privatlån. OPR är en etablerad långivare som funnits sedan 2006 i Sverige. OPR ägs och drivs av OPR-Finance AB.

Kundtjänst

Du kommer lätt i kontakt med OPR Privatlån om du har några frågor om ditt befintliga lån eller om du har några sista frågor innan du signerar ditt nya lån hos OPR.
Här har du kontaktuppgifterna till OPR Privatlåns kundtjänst:

OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm
Telefonnummer: 08-501 00 650
E-postadress: kundservice@oprprivatlan.se

Omdöme av OPR Privatlån

Vi på Ta-Lån.com är vana vid att recensera privatlån och snabblån som två olika lånetyper, men i fallet med OPR så är lånen som erbjuds en mix av dessa två låneformer. Lånet är direkt ett privatlån, men också indirekt ett snabblån då lånet du söker om betalas ut inom 24 timmar från tillfället då ansöker om lånet. Räntan som OPR Privatlån erbjuder ligger på 29,9% vilket är förhållandevis högt för lån på närmare 100.000 kronor, men för mindre lån som angränsar till så kallade smslån så är räntan överkomlig. Räkna med att det tillkommer avgifter på minst 695 kronor när du tar ditt lån, vilket många andra långivare inte har. Därför får OPR Privatlån betyg 3.5 av 5 i vårt omdöme av banken.

OPR Privatlån Ränta 29,9%.
Låna mellan 10.000 - 100.000 kr.
1 - 5 år.
Ansök