Recension och omdöme av Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta den absolut lägsta räntan för just dig. När du söker lån hos Zmarta får du svara från över 30 stycken olika banker då är det enkelt för dig att välja den banken som ger dig en lägsta ränta för på så sätt få en så låg räntekostnad som möjligt. Men vad är det Zmarta gör då, jo dom förmedlar kontakten mellan långivarna och dig som kund genom att kontakta flera långivare på samma gång istället för att bara få ett svar från endast en bank får du 30 stycken olika svar. Så sannolikheten att du hittar en bättre ränta hos Zmarta är mycket högre än om du bara får ett svar från en bank. Men Zmarta jämför inte bara privatlån utan också bolån, företagslån, billån, sparkonton, kreditkort och även mobilabonnemang. Zmarta har funnit i Sverige sedan 2014 och är idag en vad dom vanligaste låneförmedlare och har hjälp över 150 000 stycken Svenskar att hitta en lägre ränta än vad dom hade innan. Zmarta hjälper dig med att jämföra ränta på befintliga lån, samla lån och även om du ska ta nya lån då kommer Zmarta passa dig.

Zmarta Ränta 3,60% - 19,74%.
Låna mellan 1.000 - 600.000 kr.
1 - 18 år.
Ansök

Zmarta erbjuder:

  • Lån mellan 1 000 till 600 000 kronor
  • Svar från över 30 olika banker
  • Helt kostnadsfritt
  • Jämför befintliga lån, samla lån och ta nya lån
  • Svar från alla banker inom 24 timmar

Krav för att låna av Zmarta:

  • 18 år eller äldre
  • Årsinkomst på minst 100 000 kronor per år
  • Fast bostad i Sverige
  • Det får inte existera någon skuld hos Kronofogden

Låna mellan 1 000 - 600 000 kronor av Zmarta

zmarta

När du ska ta nya lån, samla lån eller jämföra befintliga lån kan du välja mellan att söka på 1 000 upp till 600 000 kronor. Du kan välja att söka på ett belopp där emellan helt fritt utan kostnad. Sen får du svar av Zmarta redan efter 24 timmar då ser du enkelt vilken bank som har erbjudit dig lägst ränta, du går du enkelt vidare med den banken. Zmarta lägger ingen vikt i vad du ska ha pengarna till det är helt upp till dig. Zmarta är den låneförmedlaren som erbjuder dig störst span mellan högsta och lägsta på privatlån. Så Zmarta passar dig som vill ta en stort privatlån på flera hundra tusen och även små snabblån på bara några tusen. Likt många andra låneförmedlare tar Zmarta endast en UC även fast du får svar från 30 olika banker. Så när du söker hos Zmarta så behåller du även din kreditvärdighet vilket är väldigt viktigt. Tar man får många UC får man sämre kreditvärdighet vilket gör att man får svårare att ta lån och man får även högre ränta. Det vill man verkligen inte. Även fast man inte planerar att ta ett ytterligare lån efter detta, är det ändå viktigt att man behåller kreditvärdigheten man vet aldrig när man behöver ta ett akut lån.

Vanliga frågor om Zmarta

Vilka banker samarbetar med Zmarta? I Dagsläget är det dessa banker som samarbetar med Zmarta: Cash buddy, Credex, Moneygo, Credento, BigBank, Svea Ekonomi, Avida, Forex Bank, Remember, Santander Consumer bank, Konsumentkredit, Ikano Bank, Villabanken, Sevenday, ICA Banken, Nordax bank, Wasa Kredit, Spring finance, Marginalen bank, Collector bank, Resurs Bank, Swedbank, Villabanken, Bank norwegian, Lendify, Komplett, lån och sparbanken, Instabank, Bra bank och SEB så i dagsläget är det över 30 banker som svarar dig när du ansöker hos Zmarta.

Hur lång tid tar det att få en lån utbetald av Zmarta? Det är helt beroende på vilken bank du går vidare med. Exempel Swedbank brukar tar runt 3 bankdagar. Medan andra banker som lendify ger din pengarna utbetalda redan efter några minuter till ditt konto.

Om jag har betalningsanmärkningar kan jag söka ändå? Jag även fast du har en eller flera betalningsanmärkningar så går det att söka hos Zmarta. Äger du din villa eller en bostadsrätt så kan du låna upp till 200 000 kronor. Bor du i hyresrätt kan du låna upp till 125 000 kronor och har du men den medsökande kan du låna upp till 150 000 kronor. Det går att låna även fast man har betalningsanmärkningar det går bara inte att låna lika mycket.

Zmarta Ränta 3,60% - 19,74%.
Låna mellan 1.000 - 600.000 kr.
1 - 18 år.
Ansök

Ta gärna med en medsökande när du söker lån

Du kommer få mycket bättre lånevillkor från Zmarta om du tar med en medsökande när du söker lån. En medsökande kan vara vem som helst bara den personen tycker det är okej. Med dubbla inkomster känner banken sig mycket tryggare och du får mycket lägre räntekostnad på lånet. Är det så att ni har lånat tillsammans till en gemensam bil kanske då är det en självklarhet att båda ska stå på lånet för att få en så låg ränta som möjligt.

Fördelar med Zmarta

Du får svar från över 30 olika banker och det kommer endast tas en kreditupplysning. Zmarta är faktiskt den låneförmedlare som har flest samarbetspartner så med Zmarta är det högst sannolikhet att du får en lägsta möjliga räntan.

Zmarta funkar bra när du ska ta nya lån, samla lån, och jämföra räntan på befintliga lån. Du kan även jämföra kreditkort, sparkonton, billån, bolån, försäkringar och mobilabonnemang så Zmarta är liksom en helhetslösning när det kommer till att jämföra olika tjänster och banker för att sänka kostnader till dig som privatperson.

Det går enkelt att göra en sökning hos Zmarta, det tar bara 2 minuter att söka en får du svar från alla banker inom 24 timmar. Du kommer sedan få ut svaren på mail och sms där du sedan enkelt går vidare med det bästa alternativet.

Vi ger Zmarta betyget 4.5 av 5

Zmarta omdöme

Vi tycker att Zmarta är bland dom absolut bästa låneförmedlare i Sverige idag. Dom har flest samarbetspartner och du kan välja helt fritt mellan 1 000 - 600 000 kronor. Med jämförelser på billån, privatlån, bolån, kreditkort, sparkonton, försäkringar och mobilabonnemang får du en snabb plattform där Zmarta erbjuder jämförelse på över 150 banker, försäkrings- och elbolag. Så med Zmarta får du en bra helhetslösning. lätthanterlig hemsida som är väldigt lätt att förstå och att hantera ger extra plus i kanten. Det enda negativa med Zmarta är att dom tar en UC men bara man inte gör för många sökningar ska det vara okej och du får ju trots allt svar från över 30 banker när du söker hos Zmarta. Därför ger vi Zmarta ett så högt betyg för att deras tjänster är väldigt förmånliga och kan verkligen hjälpa dig att spara pengar.

Zmarta Ränta 3,60% - 19,74%.
Låna mellan 1.000 - 600.000 kr.
1 - 18 år.
Ansök