Direkto

Direkto är en Svensk låneförmedlare som hjälper dig att hitta den lägsta möjliga ränta för dina lån, både när man söker nya lån och när man ska samla lån. När man gör en ansökan hos direkto får man svar från 20 tal olika banker och det tas endast en UC så man behåller även sin kreditvärdighet när man ansöker hos direkto. Hos direkto lån kan man ansöka om allt från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor helt utan säkerhet. Sedan får man även välja vilket återbetalningstid då finns det mellan 1-15 år att välja mellan. När man gör ansökan hos direkto får man svar från alla 20 banker inom 24 timmar. Deras hemsida är enkel att förstå eftersom dom har satsat väldigt mycket på transparens och när man väl har fått ut sina förslag från bankerna så man man enkelt så vilket bank som erbjuder lägst ränta. Det går sedan smidigt att gå vidare till denna bank som har erbjudit den lägsta ränta.

Direkto Ränta 2.95% - 29.00%.
Låna mellan 10.000 - 500.000 kr.
Ansök

Direkto lån erbjuder:

  • Svar från 20 olika banker
  • Svar inom 24 timmar
  • Ränta från 2.95% till 29.00%
  • Låna mellan 10 000 till 500 000 kronor
  • Kostnadsfri tjänst

Krav för att låna av Direkto:

  • Minst 20 år gammal
  • Taxerad inkomst på minst 100 000 kronor per år
  • Någon form av anställning
Vårt omdöme av Direkto är helt opartiskt och utlovar alltid fullständig självständighet i våra recensioner. Det går inte att, som bank eller långivare, erbjudas ett bättre betyg än det vi själva finner skäligt. Om du är osäker på vilken långivare du ska välja kan du alltid läsa våra recensioner av långivare för att säkerställa att du väljer rätt.

Recension och omdöme av Direkto

Direkto lån omdöme

Det man lånar pengar är det bäst att göra det av en låneförmedlare för då får man fler svar från flera olika banker, jämfört om man går till sitt lokala bank då får man endast ett svar och då tar dom en UC. Men den största fördelen med låneförmedlare som Direkto är att då får man svar från 20 tal olika banker då ökar ju sannolikheten att man får en bättre ränta än när man endast går till en bank. Det är därför det har blivit så populärt och förmånligt att söka hos en låneförmedlare som Direkto. När man sedan har fått svar från Direkto kan man enkelt och smidigt signera via bankid men man kan även få skuldebrev hemskickat så man kan skriva på för hand, det är helt upp till vad man själv föredrar. Majoriteten av dom som ansöker hos Direkto får en ränta mellan 2.95% till 10.3% så mellan det spannet kan man förvänta sig att räntan kommer hamna mellan. Men även fast man kanske inte får så bra ränta som man hade förväntat sig bör man ändå tänka över eftersom man kommer inte hitta någon lägre ränta än det här. Eftersom nu har du fått svar från 20 olika banker det blir tyvärr inte mycket bättre än så. Dessutom har du fått svar från Sveriges främsta privatlån banker så det är inte så troligt att någon annan bank kommer slå deras erbjudanden. Men om man är riktigt missnöjd kan man ju vänta ett halvår och sen försöka igen hos Direkto eller någon annan låneförmedlare för att försöka få en låg ränta.

Direkto Ränta 2.95% - 29.00%.
Låna mellan 10.000 - 500.000 kr.
Ansök

Vanliga frågor om Direkto

Hur lång tid tar det att få ett lån utbetalt av Direkto?

När man har gjort klart ansökan och allt är fixat tar det mellan 1 till 3 bankdagar att få pengarna utbetalda till sitt bankkonto, men det kan gå snabbare än så för Lendify, Nordnet och Brocc kan man få pengarna utbetalda redan samma dag.

Om jag har betalningsanmärkning kan jag låna hos Direkto?

Ja det går om man inte fick betalningsanmärkningen dom senaste 6 månaderna. Men det är också lite högre krav på inkomst om man har betalningsanmärkning istället för 100 000 kronor behöver man ha minst 150 000 kronor per år.

Vilka banker samarbetar Direkto med?

Direkto samarbetar med Marginalen bank, Collector Bank, Lendify, Konsumentkredit, Nordnet, Sevenday, Bigbank, Credento, Forex bank, Bluestep bank, Balanza, Brocc, Credway, Trygg kredit, Komplett bank, Coop, Avida, Money Go och Nystart Finans.

Direkto lån

Det är många nischade privatlån banker som Direkto samarbetar med och det är många som erbjuder en riktigt låg ränta, dom flesta har en lägsta ränta på runt 2.95% till 4% så letar man efter dom lägsta räntorna bör man kolla hos Direkto.

Direkto Ränta 2.95% - 29.00%.
Låna mellan 10.000 - 500.000 kr.
Ansök

Fördelar med att låna hos Direkto

Det finns en mängd fördelar med Direkto med den största är att man får så många svar från alla dessa bra privatlånsbanker. Så är man ute efter så låg ränta som möjligt att Direkto ett riktigt bra alternativ.

Eftersom Direkto är en låneförmedlare så tar ju endast en UC även fast man får svar från som många olika banker. Eftersom det är så viktigt att ha bra kreditvärdighet är detta en riktigt bra verktyg hos många låneförmedlare.

Det är relativt låga krav hos Direkto, det är inte speciellt svårt att få ett beviljat lån hos någon utav deras samarbetspartners så det är ju bra för de privatpersoner som har lite lägre lön eller om man har betalningsanmärkning.

Välj själv hur mycket man vill låna och även vilken återbetalningstid man vill ha på sitt lån. Direkto är även en helt kostnadsfri tjänst så det kostar inte något att göra en jämförelse för att se om man kan få ett lån med en låg ränta.

Vi ger Direkto betyget 4 av 5

Vi på Ta-Lån.com ger Direkto ett bra betyg för deras kvalite hos deras samarbetspartner. Dom har verkligen en mängd bra banker som dom samarbetar med så man kan räkna med bra svar från bankerna när man söker hos Direkto. Enligt vårt omdöme av Direkto så tycker vi att dom är en riktigt bra låneförmedlare som har låga krav men ger ändå ut marknadens bästa räntor. Den enda nackdelen med Direkto är att man inte får svar från Swedbank eller SEB, men och andra sidan så är om två bankerna mest inriktade på bolån och inte privatlån.

Men Direkto har istället unika partners som Brocc, lendify, nordnet och nystart finans som är fyra riktigt bra privatlån banker. Det händer också att Direkto har kampanjer och då bjuder dom på uppläggningsavgiften när man ansöker hos dom, så då är det extra värt att söka hos dom eftersom uppläggningavgiftern burkar ligga på runt 399 kronor och det är ju lite tråkigt att behöva betala för den själv.

Direkto Ränta 2.95% - 29.00%.
Låna mellan 10.000 - 500.000 kr.
Ansök